4то място в националното проучване
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

4то място в националното проучване "Най-добър работодател на България 2013"

Новини: 4то място в националното проучване "Най-добър работодател на България 2013"

4то място в националното проучване

На 21 ноември 2013, водещата международна консултантска компания AON Hewitt обяви резултатите от проведеното национално проучване „Най-добър работодател в България 2013“, в което „Електростарт“ АД взе участие. Това е сериозна международна инициатива, изследваща практиките за управление на хора в много от водещите международни и национални бизнес организации. Проучването не само определя най-добрите работодатели, но предоставя информация относно начина, по който компаниите могат да постигнат действително конкурентно предимство чрез хората си и кои са факторите, които правят една компания предпочитано място за работа и професионално развитие. Методът на изследване е емпиричен, като осигурява резултати, съпоставими в международен мащаб. В България проучването през 2013 г. обхвана 16 003 служители от общо 45 компании.
Горди сме, че в конкуренция с най-големите фирми в България, „Електростарт“ АД се нарежда на 4то място в националната класация на компаниите с персонал до 250 души и на 2ро място в сектор „Индустриални компании“. Това е красноречиво признание както за усилията на компанията да осигури пълноценна и мотивираща работна среда на своите служители, така и за удовлетвореността на персонала от компанията в която работят, споделят корпоративните ценности и политика за развитие, изградили са екипна солидарност помежду си и допринасят с работата си за добрия имидж на работодателската марка.