44 години заедно
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

44 години заедно

Новини: 44 години заедно

44 години заедно

През 2011 година Електростарт отпразнува 44 години от основаването на завода в гр. Вършец. Заводът е основан през 1967 година, като първоначално се е наричал Завод за производство на дросели  „Илия Манков”. По- късно се превръща в Държавна фирма Електростарт, а днес вече е акционерно дружество Електростарт.

 

Традиционно, ръководството на компанията организира парти за отпразнуване на годишнините от основаването на завода. Това, което беше нетрадиционно, бе идеята и концепцията за самото парти, а именно лятно Хавайско парти. Оригиналната идея беше посрещната с ентусиазъм и въодушевление от всички служители.

 

В късния следобед на 23 юли 2011 година, на площада пред старото казино в гр. Вършец се събраха всички гости и служители на компанията, за да отпразнуват заедно рождения ден на Електростарт. В духа на партито, организаторите се бяха погрижили да не липсва нито един детайл от атмосферата на едно истинско хавайско парти. Овациите бяха за коктейлите, които се превърнаха в истинска сензация – Куба Либре, Мохито.... нищо не успя да затрудни сръчните бармани. А за да се увеличи лятната хавайска емоция, за всеки служител имаше прекрасни хавайски аксесоари – гирлянди от цветя за мъжете и фиба с цвете за дамите.


Латино ритми, чудесен кетъринг и голяма заря, бяха част от изненадите за гостите на партито. В програмата взеха участие и танцьори от клуб „Огоста данс”, които впечатлиха с прекрасното изпълнение на Румба, Ча-ча, Джайв и още латинотанци. Но не по-малко атрактивни бяха и част от служителите, които се бяха подготвили и специално за всички присъстващи изтанцуваха един от най – красивите латинотанци Ча-ча.


Изненадата за вечерта беше подаръка за двамата собственици. Идеята за подаръка беше да е от сърце, да е оригинален и да е такъв, който най-малко ще очакват. И по примера на някои от най - големите български компании, които поемат грижа за животни в зоологическата градина,  така и Електростарт стана осиновител на  семейство Ватуси в зоологическата градина в София. Името и логото на Електростарт са поставени на голяма дизайнерска табела пред клетката на животните и така чрез тази инициатива, служителите успяха да подарят на инж. Анатоли Димитров и Кирил Аргиров, освен една благородна кауза, така и  популяризиране на марката Електростарт, която ще бъде забелязана от хилядите посетители на градината.


Пожеланията към собствениците, инж. Анатоли Димитров и Кирил Аргиров бяха много, но всички отново ще им пожелаем и занапред да бъдат  все така предприемчиви, а Електростарт да става все по – популярна и успешна българска компания.

44 години заедно
44 години заедно
44 години заедно
44 години заедно
44 години заедно
44 години заедно
44 години заедно