„Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

„Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса "ИТ Проект на годината 2012"

Новини: „Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса "ИТ Проект на годината 2012"

„Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса

ИТ ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА 2012

 

Със своя сериозен и иновативен проект за внедряване на ERP система под наем, като част от цялостно ИТ решение в облака, Електростарт АД заслужи признанието на бизнеса и водещите ИТ специалисти в България на Деветия годишен национален конкурс „ИТ проект на годината“. Проектът на компанията беше класиран сред трите най-добри ИТ инвестиции с национално значение в частния сектор за 2012 година и беше отличен на церемонията по връчването на наградите, състояла се на 20 февруари 2013г., в хотел Шератон София Балкан.

 

Конкурсът се провежда за девета поредна година, като в него участват компании, предприятия и институции в България, изграждащи съвременна ИТ инфраструктура и ползващи информационните технологии за автоматизация и оптимизация на своята дейност. През 2012 година за участие са регистрирани общо 29 ИТ проекта, разделени в две категории: „Национални проекти в държавни организации и ведомства“, в която участват 12 от тях, останалите 17 проекта са в категорията „Национални проекти в корпоративния сектор“. Всички кандидатури се разглеждат от широк кръг обективни експерти, представители на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Българска асоциация по информационни технологии, Българска асоциация на софтуерните компании и много други.

 

Иммено техният вот класира трите най-добри ИТ проекта в корпоративния сектор, между които и този на Електростарт АД. Наградата беше връчена на г-жа Ралица Маринова, ръководител на проекта. Най-показателното за стойността на проекта на Електростарт АД е, че спечели признание в конкуренция с изключително сериозни имена в бизнеса като EVN, КонтурГлобал Марица Изток 3, Vivacom, Биофреш, Интерснак България, ВМ Финанс Груп, Кантек, Евромастер Импорт Експорт, Еврохолд, Blizoo и много други.

 

Получената награда се дължи на всеотдайната и професионална работа на целия екип от специалисти и на всички, отговорни за внедряване на ЕРП системата, нейното функциониране, тестване и усъвършенстване. Това признание нарежда компанията, ръководена от инж. Анатоли Димитров и Кирил Аргиров, сред най-модерните, иновативни и развиващи се фирми в страната. Сериозен и стабилен работодател, който инвестира в съвременни технологии и мисли в перспектива за бъдещото си развитие.

„Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса
„Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса
„Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса
„Електростарт“ АД получи престижно национално отличие в конурса