Условия за ползване

Условия за ползване

Начало: Условия за ползване

Достъпвайки сайта на Електростарт АД, Вие се съгласявате с условията и правилата за ползването му, изложени по-долу. В противен случай, Вие не сте упълномощени да ползвате информацията, поместена на нашите страници. Електростарт АД си запазва правото да променя настоящите Условия за ползване, когато намери за необходимо, без предварително уведомяване. За да бъдете информирани за евентуални промени, моля посещавайте рубриката Условия за ползване регулярно, тъй като всички промени влизат в сила от момента на тяхното публикуване на уебсайта на Електростарт АД.

Авторски права


Електростарт АД е изключителен собственик на идейната визия и концепцията на настоящия уеб сайт. Реализацията на сайта е направена от фирма Ей Ем Дизайн ЕООД и последните носят отговорност за неговата разработка.


Съдържание на сайта


Съдържанието на сайта на Електростарт АД е защитено от авторско право. Тази защита касае всички текстове, изображения, видео и звукови файлове, печатни и всякакъв друг тип материали, които са достъпни на страниците. Копирането, разпространението или съхраняването на каквато и да е част или на цялото съдържание на уебсайта, без предварителното писмено съгласие на Електростарт АД, е забранено, освен в случаите, когато тези действия не противоречат на настоящите Условия за ползване.


Достоверност


Електростарт АД предприема всички разумни мерки, за да публикува сигурна, проверена и достоверна информация на своите страници. Въпреки това ползвателите трябва да имат предвид, че е възможно да съществуват грешки и неточности в информацията на различините езикови версии в сайта. В такъв случай информацията, публикувана на български и английски език следва да бъде считана за достоверна.


Препратки и линкове


Уебсайтът на Електростарт АД може да съдържа препратки и линкове към външни сайтове и информационни източници, които са поддържани, създадени и управлявани от трети страни. В тези случаи Електростарт АД не носи отговорност за недостоверността или коректността на информацията, публикувана на техните страници.

 

Неправомерно използване


Когато ползвате уебсайта на Електростарт АД Вие се съгласявате да не използвате по неправомерен начин информацията като копирате, подменяте или разпространявате публикуваната информация с цел да увредите търговските или други права на Електростарт АД, нито да променяте предоставената информация с цел лична или нечия друга изгода. Цялата продуктова информация, снимки, чертежи, спецификации са обект на търговското и авторско право. Тяхното свободно ползване трябва да бъде разрешено писмено от Електростарт АД. Всяко неправомерно ползване ще бъде считано за незаконно и ще бъде преследвано по съдебен ред.

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилей