Отличие за утвърден уникален производител
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Отличие за утвърден уникален производител

Новини: Отличие за утвърден уникален производител

Отличие за утвърден уникален производител

Електростарт получи отличие 

 

На 18 ноември 2011 година Търговско-промишлената палата във Враца отбеляза 20 години от основаването си. Врачанската ТПП е регистрирана на 19 ноември 1991 година и понастоящем изпълнителен директор е Илияна Филипова.

 

Структурата работи с изградени регионални офиси в градовете Лом, Берковица и Ботевград, обединяваща над 1000 фирми на територията на Северозападна България. Ежегодно палатата оказва помощ и съдействие на средно около 850 фирми от региона.

По повод кръглата годишнина палатата организира коктейл в ресторанта на хотел „Хемус“ във Враца. Инж. Анатоли Димитров, изпълнителен директор на „Електростарт“, беше поканен да присъства на празника. Сред гостите бяха и представители на всички по-големи и не само фирми от региона, но и журналисти и представители на различни медии. На сцената се изявиха детски танцов ансамбъл и поп-изпълнители.

 

По случай 20 години от основаването си палатата раздаде грамоти в различни категории. „Електростарт“ беше удостоен с Почетен диплом за „Утвърден уникален производител със завоюван пазарен дял в целия свят“.  Г-ца Силвия Филипова получи почетното отличие като отбеляза, че: „Успехът на „Електростарт“ се дължи  както на всеотдайността  на всички служители, така и на доброто дългосрочно сътрудничество с Търговско- промишлената палата.“

 

„Електростарт“ като най-голям износител на територията на община Враца, неколкократно през годините е бил награждаван от ТПП-Враца с грамоти в различни категории.

 

Палатата получи Специалната грамота на министъра на финансите за проекта си "Сътрудничество и подобряване на административния капацитет на регионалните власти", изпълняван съвместно с Областна администрация Враца.
Според председателя на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов, Врачанската палата по своите постижения изпреварва възможностите и нивото на бизнеса в региона, в който работи, и заслуга затова има целият експертен екип.