Световно почистване за един ден!
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Световно почистване за един ден!

Новини: Световно почистване за един ден!

Световно почистване за един ден!

Електростарт – част от инициативата за “Световното почистване” 

 

Природата има нужда от нашата активна грижа!
Приказката започва през 1993 година в Сидни, Австралия. След големия успех в страната, основателите на кампанията Иян Киернан и Ким Маккей се обръщат към “Програмата за околна среда на ООН”, с идеята за популяризиране на концепцията “Да почистим”  в световен мащаб.

 

В резултат на съвместно партньорство се мобилизират около 35 милиона доброволци от 120 страни годишно, което е едно от най-големите екологично-общностни кампании в света.

“Програмата за околна среда на ООН” подпомага за разпространяване на кампанията и насърчава за участие всяка страна чрез своите мрежи. “Да почистим света” работи на шест световни региона, определени от Организацията на обединените нации като официалните три езика са: английски, френски и испански.

През 1998 г. Иян Киернан е удостоен от “Програмата за околна среда на ООН” с ордена “Сасакава” за неговата идея и организиране на световно движение за опазване на околната среда. След тази дата се включват страни от цял свят, като стремежът им е да превърнат страните си в едно по-добро място за живеене.

Електростарт ще подкрепи инциативата с целия си екип от служители и техните семейства и приятели. Ние вярваме, че големите резултати идват от това да правим нещата заедно и сплотено. Вярваме, че всеки един от нас може да  допринесе за една по-чиста и красива България. Град Вършец живее под мотото “град на здравето”. За нас е важно да се грижим за природата, защото това е нашият общ дом.

На 12 Май, 2012 година заедно ще направим от град Вършец нашия чист, нов и гостоприемен дом, където да посрещаме с гордост приятели и туристи.