Успешно приключи проект „Безопасен труд“
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Успешно приключи проект „Безопасен труд“

Новини: Успешно приключи проект „Безопасен труд“

Успешно приключи проект „Безопасен труд“

В края на месец юли „Електростарт“ АД успешно премина сертификационен одит за защитаване на разработената и внедрена система от процедури за управление на здравето и безопасността при работа в компанията по стандарта BS OHSAS 18001:2007. Така фирмата официално защити политиката си да изпълнява своите дейности по начин, осигуряващ запазването на здравето и безопасността на служители, доставчици и посетители на територията й. В резултат на това ще бъдат намалени рисковете от аварии и инциденти, а производственият цикъл ще бъде допълнително синхронизиран с новите правила за безопасност.

 

"Най-ценният актив на фирмата са нейните хора, а няма нищо по-ценно от човешкият живот и здраве." Това е философия, която мениджмънта на Електростарт искрено споделя. Затова преди около година ние започнахме внедряването на световно признатата система OHSAS. Днес можем да кажем, че предварителните очаквания за ползите за бизнеса, се оправдават и определени цели вече се постигат. Едновременно с това ние очакваме дългосрочни ефекти, както в условията на труд, така и в културата и манталитета в областта на здравето и безопасността при работа. А всичко това сме сигурни, че ще ни направи още по-конкурентоспособни и успешни на международния пазар, състезавайки се с най-модерните, иновативни и мощни компании в света, защитавайки името си на един от глобалните лидери в своя бранш." – Това каза Любомир Терзиев, Директор на дирекция „Човешки ресурси и администрация“ в Електростарт АД на състоялата се пресконференция по повод приключилия проект.