Стойността на имиджа и корпоративната репутация
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Стойността на имиджа и корпоративната репутация

Новини: Стойността на имиджа и корпоративната репутация

Стойността на имиджа и корпоративната репутация

В Електростарт бяло и червено са повече от цветове!

Следвайки добрите традииции в сферата на корпоративното обучение, мениджмънтът на Електростарт организира тренинг на тема: “Корпоративна идентичност, бизнес етикет и репутация”. В обучението взеха участие 61  мениджъри и служители на компанията.

 

Какво е корпоративна идентичност? По този въпрос научихме много интересни неща за себе си и колегите. Бяхме провокирани да изявим нашия талант и умения и да споделим радостта си, че сме част от екипа на  Електростарт. Родиха се страхотни творения, които са доказателство за изградена корпоративна култура, докаказателство за гордоста ни от компанията и не на последно място за умението ни да работим добре в екип.

Бизнес етикетът и коректността  са нашият избор на поведение и представяне пред света. Истинската ни уникалност идва от нашата вътрешна култура и стабилност, придобита от всекидневните ни действия. Нашите корпоративни  ценности, стремежа ни за напредък и емоционалната ангажираност с компанията са предпоставките за налагането на Електростарт като световен лидер.

Всички тези елементи във всяка една секунда градят добрия имидж и представяне на Електростарт пред нашите партньори и клиенти!

Стойността на имиджа и корпоративната репутация
Стойността на имиджа и корпоративната репутация