Освещаване на софийския офис
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Освещаване на софийския офис

Новини: Освещаване на софийския офис

Освещаване на софийския офис

Бели и червени балони полетяха в небето над сградата на „Електростарт” в София на 1 март. Традиционният български празник Баба Марта не беше единствения повод за радост и празнуване.


Собствениците на фирмата - инж. Анатоли Димитров и Кирил Аргиров, решиха да спазят християнската повеля и да осветят новия „дом” на компанията. Църковния ритуал извърши отец Христо, който подари две икони на офиса и благослови присъстващите – служителите от София и Вършец, както и многото гости и приятели. „Както всички са се събрали тук заедно и са усмихнати и в добро настроение, нека така и да работят за просперитета на фирмата”, каза свещеникът и напомни, че за целта са нужни свобода на творчеството, единомислие, разбирателство, любов между хората и дързост в начинанията.

 

След благословиите господата Димитров и Аргиров прерязаха тържествено червената лента на входа и поканиха всички на коктейл. Разбира се, като всяко важно събитие и това не мина без официална реч. Думата взе изпълнителният директор инж. Анатоли Димитров. Според него преместването от втория на четвъртия етаж на офиса на „Електростарт“ АД е признак за растежа на авторитета на компанията и направи аналог с американските фирми - за техния статут и влияние в бизнеса се съди от височината, на която се намират офисите им. Инж. Димитров си пожела всички да бъдат здрави и щастливи, защото това е най-важното, за да могат да се постигат високи цели.

 

Като всички събития на „Електростарт” и това беше отлично обратизирано. Госпожа Валентина Ташева специално се беше постарала, за да зарадва гостите. Тя донесе две страхотни пити, направени лично от нея. Едната - във формата на кошничка, а другата - на слънчоглед, символизиращи здравето, красотата, сплотеността и дълголетието на фирмата и на нейните служители. Офисът беше украсен с много балони и мартеници в унисон с празника. А излитащите в небето балони символично посочиха пътя на „Елекростарт” – нагоре!

Освещаване на софийския офис
Освещаване на софийския офис