Конфиденциалност

Конфиденциалност

Начало: Конфиденциалност

Обработка на лични данни


Чрез своя уебсайт Електростарт АД събира лични данни на кандидати за работа в компанията и поради това декларира, че всички получени данни са предоставени доброволно от кандидатите за работа и ще бъдат обработвани и съхранявани, съобразно Закона за Защита на Личните Данни, както и че същите ще бъдат използвани единствено за целите на процеса по подбор на персонала.


Събиране на имейл адреси


Където има възможност за въвеждане на имейл адреси в уебстраницата с цел абониране за електронния бюлетин на Електростарт АД, тази информация се предоставя напълно доброволно от посетителите на сайта. Електростарт АД гарантира, че тези имейли няма да бъдат предоставяни на трети страни с цел търговска облага или неправомерно използване.

Статистика на посещенията


Електростарт АД използва Google Analytics за статистика на посещенията на своя уеб сайт. Тази, предоставяна от трета страна услуга, използва „бисквитки“ с цел осигуряване на необходимата потребителска информация като: Вашият IP адрес, брой посещения, брой посещения на подстраница, използвани ключови думи и т.н. Ние използваме тази информация единствено с цел да подобрим представянето ни в глобалната мрежа. Моля, имайте предвид, че получените данни са обект на политиката на поверителност на събиращата ги страна и не са обект на политиката на Електростарт АД.

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилей