Политиката на Електростарт за създаване на безопасна работна среда получи заслужено признание
Новини и събития
„Електростарт“ АД участва в инициативата „Мениджър за един ден“Успешно участие на Елекростарт АД в Light&BuildingЕлектростарт празнува 50-годишен юбилейЕлектростарт представи резултатите от изпълнения европейски проект за повишаване на производствПриключи учебната година в ученическите школи на ЕлектростартЕлектростарт откри собствена квалификационна програма по "Eлектроника"С нови медали и грамоти приключи учебната година в школите на ЕлектростартПоредно успешно участие на Light & Building 2016Електростарт инвестира в подобряване на производителността и експортния си потенциал с нов проеЕлектростарт получи поредно заслужено отличие

Бързи връзки
Работа в ЕлектростартПродуктов каталог

Политиката на Електростарт за създаване на безопасна работна среда получи заслужено признание

Новини: Политиката на Електростарт за създаване на безопасна работна среда получи заслужено признание

Политиката на Електростарт за създаване на безопасна работна среда получи заслужено признание

Само половин година след успешното внедряване на международно признатата система от процедури за управление на здравето и безопасността при работа в Електростарт по стандарта BS OHSAS 18001:2007, прилагането й на практика в компанията заслужи престижното второ място по време на Годишните национални награди по безопасност и здраве при работа за 2014 година, в категорията „Предприятия с персонал от 50 до 250 души“.


Националният конкурс се организира от Фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ съвместно с ИА „Главна Инспекция по труда“. Това отличие е сериозно признание на усилията на мениджмънта за осигуряване на висок стандарт на работа и безопасност за всички служители, доставчици и посетители на територията й. Цели промяна в трудовата култура на служителите, намаляване рисковете от аварии и инциденти, защото като производствена компания, ние ценим здравето и живота на хората преди всичко останало.


Тази награда е и непосредствен резултат от успешно реализирания проект по „Безопасен труд“ в Електростарт през изминалата година. Предстои ни още много работа и непрекъснато прилагане на добри практики, но вярваме че Електростарт има всички предпоставки да бъде едно от най-сигурните и безопасни компании в България.